Så flyttar du med barnens garderob på enklast sätt

Står flytten inför dörren? Det är en stressig tilldragelse för många familjer, speciellt om man har barn. Små barn tenderar ju att ha mängder med plagg och accessoarer som ska flyttas på ett smidigt sätt. Här berättar vi hur du ska gå tillväga för att lyckas med flytten av ditt barns garderob på enklast sätt.

Anlita hjälp

Det första du bör göra innan du drar igång med att sortera och lägga saker i lådor är att kontakta en riktigt bra flyttfirma. De kan hjälpa dig att göra flytten så mycket smidigare och gör att du kan fokusera på roliga saker, till exempel att skapa en härlig garderob i barnens nya hem. Här hittar du en riktigt bra flyttfirma Sundbyberg, men företaget har även verksamhet i andra delar av landet. Därför kan du använda dig av Qleano var du än bor.

En bra flyttfirma kan hjälpa dig med mycket mer än vad du tror. Om du sorterar det du vill ha med i flytten kan de till och med packa ned dina tillhörigheter i lådor. Det går även bra att be dem att packa upp din flyttlast i den nya bostaden. Många flyttfirmor arbetar också tillsammans med städfirmor, något som gör att du kan få ett bra paketpris på både flytt och flyttstädning.

Organisera inför flytten

För att lyckas packa barnens garderob på ett bra sätt är organisation A och O. Det gör det så mycket enklare att hitta saker och att packa upp kläderna när ni väl är på plats. Sortera därför upp garderobens innehåll i högar, till exempel en hög för denim, en för stickat, en för strumpor och en för tajts och så vidare. Det är också bra att ha en hög för sådant som ska skänkas eller kastas. En flytt ger nämligen en fantastisk möjlighet att rensa ut sådant som bara tar plats. Småsaker som accessoarer och strumpor kan vara bra att lägga i mindre askar och påsar så att de inte kommer bort. Har du flera barn kan det vara bra att dela upp deras tillhörigheter i olika lådor. Oavsett om du packar ned plaggen i flyttlådor själv eller om du låter flyttfirman göra det så kommer detta att underlätta processen otroligt mycket. Tänk dock på att vara noga med att märka lådorna med innehåll så att du slipper öppna dem för att ta reda på vad som ligger i dem. Vill du låta flyttfirman packa upp kan det också vara bra att skriva på lådan i vilket rum den ska stå. På så sätt kommer allt att gå extra smidigt.

Leave a Reply

bookshelf