Sälj dina guldsmycken och få pengar till barnens kläder

Ibland kan det vara tufft att vara förälder, särskilt ekonomiskt. Behöver barnen bra ytterplagg, en overall eller ett par nya jeans – men plånboken gapar tom? Då kan du sälja guld och få flera tusenlappar utbetalt till dig inom 24 timmar.

Så säljer du guld

Barnen är det värdefullaste vi har, men de är inte gratis. Mat, skor, mobiler, dator och kläder. Det kan bli svårt att få ihop allt ekonomiskt. Särskilt om ni som familj går igenom en svår tid eller ännu inte kommit på fötter. Då kan du sälja guldföremål som du har i hemmet. Sälj inte släktklenoder som dina barn en dag ska få, men opersonliga föremål som guldberlocker, örhängena som du köpte för tio år sedan i Thailand eller en slipsnål som aldrig används. Vänd dig till Diamantbrev för att sälja guld på ett smidigt och säkert sätt. Över 10 000 svenskar har redan sålt guld till dem och de är ett beprövat företag. Du får hem ett försäkrat brev som du lägger guldet i. Sedan skickar du tillbaka kuvertet, alldeles gratis. Inom ett dygn har du tusenlapparna på kontot.

Pengar till barnens kläder

Nu har du pengar att köpa kläder till barnen för. Det kan vara klokt att du använder pengarna på bästa sätt. Även om det kan vara lockande att köpa något extra fint, så är det smartare att vända på varje krona. Så får ni mer pengar och kläder i långa loppet. Det viktigaste är barnens basgarderob och bra ytterplagg. Särskilt om du har mindre barn som leker utomhus. Barnen behöver också varma skor på fötterna. Du bör tänka igenom dina köp noggrant och försöka köpa så mycket som möjligt på reor och på second hand.

Det finns mycket fint som du kan köpa begagnat, både i butiker och online. Eftersom barn växer så snabbt kan du få tag på fina märkesoveraller för bara ett par hundralappar, i nästan nytt skick. Om du har tonåringar kan ni gå ut på Tradera tillsammans för att hitta snygga kläder. Gör det till en sport att kunna köpa så nytt och snyggt som möjligt, för bara en tusenlapp. Det är ju också klimatsmart att handla second hand. Då kan du poängtera att ni är klimatsmarta och fokusera på det, istället för på ekonomin.

Leave a Reply

bookshelf